Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

2016-09-12
Wintel Invest investerar i IoT-företaget Axelerate Solutions
Wintel Invest investerar i Techbolaget Axelerate Solutions horisontella Internet of Things-plattform med fokusfordons- och transportindustrin.
Lösningen är ett svar på efterfrågan av horisontella IoT-lösningar som effektivt kopplar upp produkter och organisationer, tillämpar BigData-analys och som lätt integreras och anpassas till befintlig IT-miljö. Enkelhet och kostnadseffektivitet för såväl utveckling som implementation är nyckelbegrepp som efterfrågas när verksamheten ska digitaliseras. Lösningen är baserad på Microsoft Azure.

Axelerates erfarenhet av fordons- och transportbranschen ger god insikt i hur lösningar ska designas och implementeras för att bidra till ökad lönsamhet och effektivitet.

”Teknisk kompetens och branschkunskap i kombination var helt avgörande för investeringen i Axelerate”, säger Anna Averud, VD Wintel Invest AB. 

Wintel Group kommer att supportera Axelerate och dela kunskap inom främst IT-säkerhet. ”Trycket från kunder som driver sin digitalisering ökar varje dag. Vi vill stötta kunder i att känna sig säkrare med IoT-satsningar”, säger Peter Galli, VD Wintel Group AB.

Wintel Invest är ett bolag i Wintel Group-koncernen vars fokus är spetskompetens inom infrastruktur, IT-säkerhet, säker utveckling och GoToMarket-strategier genom TrueSec, AddLevel och LabCenter m.fl.


För mer information

Anna Averud, VD, Wintel Invest
Tel: +46 709 18 30 48
Mats Axelsson, VD, Axelerate Solutions
Tel: +46 70 555 25 00

 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur