Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

2014-11-11
Investmentbolaget Wintel Group AB rekryterar nyckelperson från Microsoft AB, Anna Averud
Investmentbolaget Wintel Group AB, med verksamheterna TrueSec, LabCenter och AddLevel i sin företagsportfölj, har rekryterat affärsområdeschef Anna Averud från Microsoft AB.

Den 3:e november 2014 började Anna Averud som Executive Business Strategist i Wintel Group AB. Anna har efter 16 år på Microsoft, senast som affärsområdeschef för Microsofts största område Office Divisionen med fokus på marknadens transformation till molnet, rekryterats till Wintel Group för att driva bolagets fortsatta utveckling och sökande efter framtidens IT-aktörer.

”Vi har under åren följt Annas framgångsrika entreprenörskap på Microsoft. Jag är otroligt stolt och glad över att hon nu valt att bli en i vårt team. Just nu genomgår IT-branschen ett paradigmskifte till tjänstedriven IT. Ett skifte som kräver ett öppet och kreativt affärsmannaskap. Annas utpräglade entreprenörskap kommer att bli en viktig del i Wintel-koncernens fortsatta framgångar och utveckling”, konstaterar Peter Galli, VD för Wintel Group AB.

”Jag kommer ägna mina dagar åt att söka företag och personer med goda idéer för samarbeten och utveckling. Nya förutsättningar på marknaden ger behov av nya produkter och tjänster. Vi tittar framåt och vet att det finns många orealiserade idéer. De som sitter på dessa visioner, tycker jag ska ringa mig!” säger Anna som svar på vad hon kommer göra på dagarna.

Anna Averuds titel i Wintel Group är “Executive Business Strategist”.

Om Wintel Group AB
Wintel Group som grundades 2005 är ett investmentbolag med fokus på sju nyskapande och entreprenöriellt drivna It-bolag och individer. Ett kärnvärde som särpräglar samtliga Wintel Groups portföljbolag är att anställda har stort inflytande på verksamheten. Engagemang och passion är bolagsgruppens viktigaste drivkraft. Wintel Group förverkligar idéer och visioner.

För mer information, kontakta:
Peter Galli, CEO Wintel Group AB
Email: peter.galli@truesec.se, telefon: 0709-18 30 00

Anna Averud, Executive Business Strategist Wintel Group AB
Email: anna.averud@wintelgroup.se, telefon: 0709-18 30 48

Jenny Gustafsson, Pressansvarig Wintel Group AB
Email: jenny.gustafsson@truesec.se, telefon: 0709-18 30 14
 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur