Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

2015-09-17
Utvecklaren Niclas Adlertz förstärker TrueSecs säkerhetsteam
TrueSecs team växer med nya säkerhetskonsulten Niclas Adlertz, utvecklare med djupgående kunskaper inom lågnivåprogrammering, kodgranskning och Reverse Engineering.
Den första september 2015 började Niclas Adlertz som Senior Security Consultant i TrueSec Security Team. Han kommer närmast från Oracle där han som kompilatoringenjör jobbade med att utveckla plattformen och språket Java.

Med sin passion för och starka fokus på kodoptimering och lågnivåprogrammering har Niclas tidigare genomdrivit flera lyckade utvecklingsprojekt för att bland annat förbättra Just In Time (JIT)-kompilatorerna i Java HotSpot VM och stöd för Ahead Of Time (AOT)-kompilering till Java.

Niclas har ett brinnande intresse för IT-säkerhetsfrågor och förstärker nu TrueSecs säkerhetsteam med sin erfarenhet av lågnivåprogrammering och produktutveckling. Primärt kommer han att koncentrera sig på kodgranskningar, Reverse engineering och penetrationstester för att hjälpa TrueSecs kunder och partners.


Varmt välkommen önskar vi vår nya teammedlem Niclas!

Fun Facts

Expert: Niclas Adlertz
Titel: Senior Security Consultant, TrueSec
Geek Strengths: Lågnivåprogrammering och produktutveckling med brinnande intresse för it-säkerhet.

Twitter: @adlertz 
Mail: niclas.adlertz@truesec.se 
Telefon: +46 709 18 30 13
 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur