Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International





2012-10-08
GeekWeek i Berlin med Mikael Nyström och Johan Arwidmark
För första gången lanserar marknadens främsta System Center-experter, Mikael Nyström från TrueSec och Johan Arwidmark från Knowledgefactory, alla ingående delar och produkter i System Center 2012 under en gemensam femdagarslabb. Under konceptet "Geek Week II System Center 2012" upptäcker de plattformen för att deploya, managerara och hantera Windows 8 klienten och Windows Server 2012.
Följ med experterna i en genomresa i System Center 2012 under den unika labben "GeekWeek II" på plats i Berlin i november. Labben är framtagen i ett nära samarbete med TrueSec och experterna Johan Arwidmark och Mikael Nyström. 

Under fem intensiva dagar labbar och praktiserar deltagarna i en fullt utrustad System Center-miljö, nödvändiga förberedelser för att behärska den nya plattformen för System Center. I vanlig ordning baseras labb-momenten på verkliga och egenupplevda scenarier!


När? 12-16 november
Var? Berlin, Tyskland

Här hittar du mer information om "GeekWeek II System Center". 
 






TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur