Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

2012-06-07
TrueSec starkt representerade på TechEd 2012

TechEd Europe 2012 går av stapeln i Amsterdam den 26-29 juni. TrueSec finns starkt representerade med IT-experterna Marcus Murray, Mikael Nyström och Hasain Alsharti som föreläsare.

TechEd Europe 2012 går av stapeln i Amsterdam den 26-29 juni. TrueSec finns starkt representerade med IT-experterna Marcus Murray, Mikael Nyström och Hasain Alshakarti som föreläsare.

I år är Microsofts årliga konferens TechEd Europe 2012 på plats i Amsterdam mellan den 26-29 juni. Bland de svenska företagen har TrueSec flest föreläsare på plats under konferensdagarana. Marcus Murray, Mikael Nyström och Hasain Alshakarti är alla välrenommerade IT-experter inom sina respektive områden och har tillfrågats att hålla i ett flertal sessioner för konferensdeltagarna, för att dela med sig av sin samlade kunskap och gedigna erfarenhet.

I vanlig ordning kör Microsoft seminarier och hands-on-labbande i sina produkter. Föreläsarna gör djupdykningar i de senaste tekniktrenderna tillsammans med andra IT-proffs.

Håll koll på agendan och läs mer om respektive session på:

http://europe.msteched.com/

 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur