Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

2014-01-13
TrueSec rekryterar expert på reverse engineering
Vid årsskiftet 2014 började IT-säkerhetsexperten Tobias Karlsson i TrueSec:s konsultteam. Med omfattande kunskap inom reverse engineering och erfarenhet av säkerhetsuppdrag för stora svenska verksamheter och organisationer, förstärker han konsultteamets kompetens ytterligare.

Att plocka isär kompilerad kod, analysera den på maskinnivå och se hur den fungerar, gör TrueSec:s nya säkerhetsexpert Tobias Karlsson med enkelhet. Med över tio år i branschen har han omfattande kunskaper och erfarenhet inom IT-säkerhet med främsta spetskunskaper inom reverse engineering. 

Närmast kommer Tobias från BI-företaget Avega Group, där hans huvudsakliga arbetsområden var att bygga säkra SharePoint-lösningar för svenska myndigheter och organisationer som bland annat Försvarsmakten och Posten. Den 7:e januari började Tobias på TrueSec som Senior Executive Consultant och hans främsta fokus kommer att vara penetrationstester.

- Jag ser fram emot att gräva ner mig i ”pentesting” som varit ett stort intresse sedan jag var mycket ung…//…På TrueSec kommer jag bidra med många års erfarenhet av att ta isär saker för att se hur de fungerar med en nästan löjlig mängd nyfikenhet och optimism, konstaterar Tobias engagerat.Om TrueSec

TrueSec är ett svenskt spetskompetensföretag inom IT-säkerhet, avancerad infrastruktur och säker utveckling. Bolaget har en unik sammansättning expertkonsulter som utför kvalificerade uppdrag åt företag, myndigheter och organisationer med högt säkerhetsfokus. Inom TrueSec återfinns ett antal världsledande experter som genom forskning, föreläsningar och utbildning är med och påverkar utvecklingen inom IT-säkerhet och avancerad infrastruktur.Presskontakter:

Marcus Murray, Security Team Manager 
Email: marcus.murray@truesec.se, telefon: 0709-18 30 01

Peter Galli, CEO TrueSec
Email: peter.galli@truesec.se, telefon: 0709-18 30 00

Jenny Gustafsson, Pressansvarig TrueSec
Email: jenny.gustafsson@truesec.se, telefon: 0709-18 30 14

 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur