Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

2014-02-18
TrueSec håller summit i Globen den 27:e mars
Tillsammans med Dustin Expo arrangerar vi en fullspäckad, teknisk heldag för oss IT-proffs. Fem galet demointensiva sessioner kombinerat med 4 000 kvm teknikprylar. Ett måste för oss engagerade i nästa generations IT. Det är dags för ett paradigmskifte – time to change our behavior!
Det är hög tid att lära sig den tekniska framtiden och hur våra roller som IT-proffs kommer att förändras, vare sig vi vill eller inte. Därför arrangerar vi nu tillsammans med Dustin Expo en unik heldag där vi djupdyker i all ny teknik som permanent kommer att förändra vår framtid.
 
För första gången visar fem av Sveriges främsta IT-experter upp nya generationens infrastruktur i det paradigmskifte som vi lever i just nu. Vi har byggt upp en komplett ”Blueprint” av allt nya som vi demar Live. Du får se den putsade fasaden av Self Service-lösningar såväl som det skitiga serverrummet i all dess prakt. Hyper-V, NVGRE-baserade nätverk, switchar, konfiguration, performance-mätningar på Storage och mycket mera.
 
Att bara visa serversidan räcker inte
Därför visar vi också upp skiftet till ”User Centric Managment” som BYOD, BOCD, VDI, Remote Desktop och mycket annat som rör verkligheten kring klienter.
 
Två saker värda att nämna
Vi kommer att leverera fler livedemos på driftsatta system än du någonsin tidigare sett på en summit och i pauserna kan du frossa i coola, tekniska prylar på Nordens största teknikmässa som körs parallellt med summiten - Dustin Expo.
 
Är du IT-proffs och ska ta dig an nästa generations IT är Next Generation Infrastructure Summit obligatoriskt för dig - time to change your behavior!
 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur