Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

2011-09-15
TrueSec ett av få bolag i Microsofts TAP-program
Det är få företag som får vara med i Microsofts Technology Adoption Program (TAP). De flesta är amerikanska bolag och ytterst få är europeiska. Nu är alltså vi inbjudna att vara med i TAP, som ett av få europeiska bolag!

Större delen av företagets konsulter har under ett antal månader kontinuerligt deltagit i möten tillsammans med Microsofts utvecklingsteam och har på så sätt tidigt kunnat ta del av och även påverka Windows 8. Vi är engagerade i allt från klient, server, deployment och inte minst säkerhet. Windows 8 är det största som Microsoft gjort på mycket länge och vi på TrueSec kommer vara mycket väl förberedda inför den kommande lanseringen.

-Vi är självklart mycket stolta över att Microsoft valt ut ett så pass litet expertbolag som TrueSec att få vara med i detta viktiga TAP-program, säger Peter Galli, VD på TrueSec. Att vi får vara med och påverka Microsofts nästa viktiga release av Windows är mycket engagerande och inspirerande. Vi jobbar nu intensivt med att uppdatera våra tjänster, föreläsningar och utbildningar inför den kommande lanseringen, fortsätter han.

Presskontakt:

Peter Galli
0709-183000
peter.galli@truesec.se

 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur