Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

2013-06-03
TrueSec är Microsoft Guldpartner inom fem områden
IT-jätten Microsoft förnyar löpande sina eftertraktade partnerskap under året, med högre krav på partnerföretagen i år än någonsin tidigare. I januari stod det klart att TrueSec, Sveriges främsta spetsbolag inom IT-säkerhet och infrastruktur, är ett av de företagen i världen med flest Microsoft-certifieringar per anställd, vilket resulterat i att TrueSec har blivit Microsoft Gold Certified Partner inom fem olika områden.
Under året förnyar Microsoft löpande de eftertraktade partnerskapen världen över. Under 2012 höjdes kraven för att kvalificera sig som certifierad partner, ett steg mot att tydligare särskilja partnerföretagens kvalifikationer. 

Bland Microsofts cirka 50 000 befintliga partners, finns svenska företag starkt representerade inom de flesta kompetenserna. I januari konstaterades TrueSec, Sveriges främsta spetsbolag inom IT-säkerhet och infrastruktur, vara ett av de företagen i världen med flest Microsoft-certifieringar fördelat på antalet anställda. Bolagets experter som specialiserat sig på Microsofts teknologier, har certifierat sig inom flera olika kompetensområden, vilket har bidragit till att TrueSec har blivit Guldpartner inom ”Server Platform”, ”Management and Virtualization”, ”Small Business”, ”Midmarket Solution Provider” samt ”OEM”, men även Silverpartner inom ”Hosting” och ”Collaboration and Content”.  

Att TrueSec är en av de svenska partners med flest antal Microsoft Most Valuable Professionals inom samma organisation, är känt sedan tidigare. I och med de förnyade certifieringarna, bekräftas återigen TrueSec:s position som det ledande spjutspetsbolaget med de främsta experterna inom IT-infrastruktur och IT-säkerhet samlade under ett bolag.
 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur