Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

2014-12-03
Tack för Ert bidrag i kampen mot cancer!
Under årets största Microsoft-event TechDays bjöd vi in eventdeltagare, talare, utställare och annan personal att delta i en fotoutmaning - ”IT mot cancer”. Ett initiativ som syftade till att lyfta en viktig fråga och att stötta svensk cancerforskning.
Vi på TrueSec vill stötta forskningsarbetet kring cancer. Därför arrangerade vi fotoutmaningen ”IT mot cancer” under årets största Microsoft-event, TechDays 2014, den 19-20 november på Kistamässan. 

Eventdeltagare, talare, utställare och annan personal bjöds in att ta ”selfies” i vår monter med tillhörande mustascher och andra attiraljer. För varje person som lade upp en bild på Twitter, Facebook eller Instagram taggad med #itmotcancer donerade vi 50 SEK till Cancerfonden. Totalt fick vi in 96 bidrag.

Initiativet som uppmanade personer i branschen att manifestera en viktig fråga och tillsammans stötta forskningen, bidrog till att vi har kunnat skänka 5 000 SEK till Cancerfondens arbete i kampen mot cancer.

Stort tack för alla fantastiska bidrag.

Nästa gång hoppas vi få ännu fler bidrag och skänka ännu mer! 

Se bilderna på 
 - Twitter
 - Instagram 

 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur