Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

2013-02-21
Sverige starkt representerat vid årets största internationella IT-event

TechEd, ett världens största evenemang för IT-Proffs och utvecklare, arrangeras varje år av Microsoft. Konferensen inleds med 13 exklusiva Pre-conference sessioner där Sverige finns representerade i form av fem noga utvalda talare.

Datum och plats för årets kanske största IT-konferens har nu offentliggjorts. Den 3-6:e juni går TechEd North America 2013 gå av stapeln i New Orleans, USA, och TechEd Europe kommer att ske den 25-28:e juni i Madrid, Spanien. Evenemanget för IT-proffs som är intresserade av eller arbetar med Microsoft-produkter där deltagarna kan ta del av tekniska föreläsningar och utbildningar med de främsta experterna inom respektive område, för att lära sig om nyheter och de senaste produkterna.

I år kan Sverige stoltsera med att flera svenska experter har blivit exklusivt utvalda att tala vid totalt 13 Pre-conference sessioner, däribland finns tre av TrueSec:s konsulter Marcus Murray, Hasain Alshakarti och Mikael Nyström. Med teknikglädje och passion kommer de att dela med sig av sin kunskap och erfarenheter direkt hämtade från verkliga scenarier. Experterna finns även på plats som talare under MMS, Dustin Expo med mera och är utnämde med titeln "Microsoft Most Valuable Professional".

Läs mer om sessionerna för:

 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur