Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

2015-10-20
Sverige är under attack - TrueSec Security Summit 2015
Kriminaliteten flyttar ut på Internet i takt med att våra tillgångar digitaliseras. Stöld av information, cryptolocker-baserade utpressningsattacker och finansiella trojaner blir vanligare och även statsfinansierade informationsoperationer mot svenska företag. Under TrueSec Security Summit 2015 får du reda på effektiva metoder och verktyg för att förstå hoten och skydda din verksamhet.
TrueSecs talare är några av Sveriges främsta säkerhetsexperter och bjuder nu in till en teknisk heldag späckad av uppseendeväckande sessioner och livedemos. De delar med sig av sina erfarenheter, effektiva metoder och verktyg för att du ska förstå hoten och skydda din verksamhet. Se bland annat:

- hur avancerade dataintrång går till
- hur du upptäcker och förebygger dem 
- hur du hanterar en incident när skadan är skedd

Det är viktigare än någonsin att upptäcka, hantera och förebygga dataintrång i tid. Få koll på de effektivaste metoderna och rätt verktyg för att kunna förstå hoten och skydda din verksamhet. 

Varmt välkommen till Rival i Stockholm den 24:e november!


TrueSec Security Summit 2015
 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur