Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

20151-08-21
Mattias Lehmus ny stjärna i TrueSecs Datacenter & Cloud Team
Måndagen den tionde augusti 2015 stampade Mattias Lehmus in på TrueSecs Stockholms-kontor, redo att axla sin nya roll som Senior Executive Consultant.
Som en del av TrueSecs Datacenter & Cloud Team kommer Mattias främst att arbeta med design och leverans av datacenter med fokus på automation och self-service. Detta för att möjliggöra för TrueSecs kunder att få ut ännu mer ur sina nya datacenter.

Närmast kommer Mattias från rollen som IT-infrastrukturarkitekt på JM AB där han byggde och implementerade omfattande infrastrukturlösningar med fokus på Microsofts System Center-familjen. Ett av de senaste projekten som han är mycket nöjd med, är implementationen av JMs nya virtuella miljö som han genomförde tillsammans med TrueSec under hösten 2014:

”Jag känner mig väldigt stolt! JM har numera en stabil och modern plattform som till stor del använder sig utav automatisering. Detta gör att den knappt behöver hanteras av någon IT-tekniker för att hantera verksamhetens behov.”

Vi på TrueSec är mycket glada över att få ta del av Mattias mångåriga kunskaper och stora drivkraft.

Varmt välkommen till teamet!


Fun Facts

Expert: Mattias Lehmus
Titel: Senior Executive Consultant, TrueSec
Geek Strengths: Mångårig erfarenhet av System Center familjen, PowerShell, Windows Azure Pack, Windows Server

Mitt mission: Att effektivisera och kvalitetssäkra levererans och implementation av datacenter till TrueSecs kunder
”Att få leveransen av datacenter att bli än mer effektiv och attraktiv för våra kunder, så de alltid väljer TrueSec för implementation av sina datacenter. Att erbjuda ytterligare komponenter till datacentret såsom ett utökat utbud av självbetjäning och implementation av hybridlösningar.”

Twitter: @1lehmus 
Telefon: +46 709 18 30 11
 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur