Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

2015-11-02
Johan Kinnander engagerad säkerhetsexpert & ny penetrationstestare på TrueSec
Den femte oktober 2015 började utvecklaren Johan Kinnander som Senior Executive Consultant i TrueSecs säkerhetsteam. Han kommer att jobba med penetrationstester, kodgranskning och engageras sig i olika utvecklingsprojekt.
Johan har en gedigen meritlista som utvecklare, främst inom C/C++ och Javautveckling, och har nästan uteslutande jobbat med programmering av ny funktionalitet samt att underhålla levererade funktionalitet hos olika system och applikationer. Alltid med ett brinnande intresse för säkerheten.

Som Senior Executive Consultant på TrueSec kommer Johan att jobba med penetrationstester, kodgranskning och utveckling. Han brinner för testning och automatisering av testning, hur man uppnår effektiv regressionstestning genom automatiserade integrationstester samt bättre kodkvalité genom testdriven utveckling (TDD) bl.a.

”Jag vill bidra till att göra våra datoriserade liv säkrare. Jag både fascineras och förfäras över datortekniken och Internets möjligheter. Att på heltid jobba med säkerhet känns fantastiskt roligt”, medger Johan.

Johan bidrar både med kunskap inom datorteknik och programmering, men också en omättlig nyfikenhet och enormt engagemang inom IT-säkerhet. 

Vi är enormt stolta och glada att få välkomna en ny säkerhetsexpert till TrueSec-teamet!


Fun Facts

Expert: Johan Kinnander
Titel: Senior Executive Consultant, TrueSec
Geek Strengths: Datorteknik, Hårdvarunära programmering, Operativsystem
Mitt mission: ”Jag vill bidra till att göra våra datoriserade liv säkrare.”

Telefon: +46 70 918 30 35

 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur