Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

2013-11-08
IT-säkerhet i världen är i gungning
Hoten som vi tidigare målade upp som framtidens skräckscenarion har nu blivit skrämmande verklighet. Därför arrangerar vi Security Summit 2013 den 5:e december på Rival i Stockholm där fem av Sveriges främsta IT-säkerhetsexperter kommer dema hur den senaste tidens angrepp utförs och vad man kan göra för att skydda sig.
NSA implementerar svagheter i kommersiella krypton och applikationer för att avlyssna såväl statsmakter som vanliga medborgare, cyberkriminella utvecklar mer och mer avancerade trojaner, bygger upp enorma nätverk av hoppservrar och tar fram mycket avancerade verktyg för transport av stulen data. Dessutom har flera stora organisationer under senaste året blivit attackerade och miljontals kontouppgifter är på vift.
 
Hoten som vi tidigare målade upp som framtidens skräckscenarion har nu blivit skrämmande verklighet. Den 5:e december är det dags för fem av TrueSec:s säkerhetsexperter och tillika Sveriges främsta IT-säkerhetsexperter att under en teknisk heldag, fylld med livedemos, att visa upp hur ovanstående angrepp utförs och vad man kan göra för att skydda sig.
 
Om du arbetar med eller har ett intresse för IT-säkerhet, uppmanar vi dig verkligen att delta. Den 5:e december är en dag som kommer att påverka dig!
 
Registrera dig på www.securitysummit.se


 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur