Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

2016-10-05
HPE och Intel erbjuder PoC-möjlighet tillsammans med TrueSecs experter
Har ni planer på att uppgradera er serverpark och prova nya Windows Server 2016? Är ni intresserade av att sätta upp en POC av Azure Stack eller testa nya funktioner som exempelvis Storage Spaces Direct i Windows Server 2016, har vi tagit fram ett utmärkt erbjudande.
I samband med arrangemanget Launch 2016 på Rival den 4/10, erbjuder HPE tillsammans med Intel möjlighet till konsultation via TrueSec för att verifiera och testa ny funktioner i Windows Server 2016. Vi erbjuder er att få spendera fyra till fem dagar med TrueSecs konsulter och tillsammans jobba på ert projekt. 

Inget är för stort eller för litet för att ansöka om
Ansökan är enkel. Skicka ett mail till poc@truesec.se och beskriv i stort vad ni vill ha hjälp med och vill åstadkomma i er miljö som en specifik målmiljö eller funktion till exempel. 

HPE, Intel och TrueSec väljer tillsammans ut lämpliga kandidater. En konsult från TrueSec kontakter sedan er för att gå igenom detaljer angående en eventuell PoC.

Har ni funderingar, mail kontakta oss här via mail.


 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur