Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

2013-08-23
Forskare med fokus på säker utveckling till TrueSec
Den femte augusti rekryterades Stefan Ivarsson, legitimerad doktor inom fysik med bakgrund av programmering och utveckling, till TrueSec:s expertteam. Primärt kommer Stefan att arbeta med utveckling, säkerhetstester och analyser i sin nya tjänst som Security Developer på TrueSec:s Malmö-kontor.
Omfattande specialistkunskaper inom säkerhetsintegration och säker utveckling har förstärkt TrueSec:s expertteam ytterligare. Detta i och med den senaste rekryteringen av doktor Stefan Ivarsson som började på kontoret i Malmö den femte augusti 2013.

Med en spännande bakgrund som doktor i fysik vid Lunds Universitet och på Goddard Space Flight Center/NASA, har Stefan de senaste åren övergått till att arbeta med programmering, säker utvecklingsmetodik och penetrationstester. I hans tidigare roller som specialist inom digital media, säkerhetsintegratör och programmerare har han djupgående erfarenheter inom webb, JAVA-programmering, avancerade penetrationstester, Big-IP F5 Applicance bland mycket annat. 

- Jag hoppas att min breda kompetens och mitt analytiska tänkande från den akademiska sfären leder till att jag kan hjälpa kunderna på bästa möjliga sätt, konstaterar Stefan. 

Som Security Developer i TrueSec:s expertteam kommer Stefan att arbeta med säkerhetsanalyser och utveckling med särskilt fokus på säkerhet.För mer information om rekryteringen, kontakta:
Peter Galli, CEO TrueSec
Email: peter.galli@truesec.se, telefon: 0709-18 30 00

Jenny Gustafsson, Pressansvarig TrueSec
Email: jenny.gustafsson@truesec.se, telefon: 0709-18 30 14

Om TrueSec
TrueSec är ett svenskt spetskompetensföretag inom IT-säkerhet, avancerad infrastruktur och säker utveckling. Bolaget har en unik sammansättning expertkonsulter som utför kvalificerade uppdrag åt företag, myndigheter och organisationer med högt säkerhetsfokus. Inom TrueSec återfinns ett antal världsledande experter som genom forskning, föreläsningar och utbildning är med och påverkar utvecklingen inom IT-säkerhet och avancerad infrastruktur.
 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur