Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

2012-11-21
Expert på automatisering med skarpt säkerhetstänk till TrueSec
TrueSec rekryterar en av Sveriges främsta experter på automatisering av säker IT-infrastuktur, Johan Zetterström. Med bakgrund i design och automatisering av större IT-miljöer, kommer Johan att tillsammans med TrueSec:s konsultteam genomföra avancerade säkerhetsanalyser och skapa effektiva, hållbara infrastrukturlösningar för företag och myndigheter med skarpt säkerhetsfokus.
Den första november rekryterades en av Sveriges främsta experter på automatisering av säker IT-infrastuktur, Johan Zetterström, till TrueSec:s konsultteam. Johan har en gedigen bakgrund i design av större Windows-infrastrukturer och automatisering av IT-miljöer med System Center Ochestrator, då främst härdning av säkra IT-miljöer, och kommer senast från en tjänst som IT-arkitekt på Qbranch.  

Som IT-konsult har Johan ett tjugotal certifieringar inom bland annat Private Cloud, Server 2012, Server 2008 R2 och SharePoint 2010 och är den i särklass mest certifierade konsulten på TrueSec genom tiderna. I sin nuvarande roll som Senior Executive Consultant kommer Johan att genomföra både avancerade säkerhetsanalyser och penetrationstestersamt avancerade designprojekt av säkra Windows-miljöer. 

Tillsammans med TrueSec:s konsultteam kommer Johan att skapa trygga, effektiva IT-miljöer för hållbar och kostnadseffektiv infrastruktur för företag och myndigheter särskilt fokus på säkerhet.


För mer information om rekryteringen, kontakta:
Peter Galli, VD
Telefon: +46 (0)8 10 00 10
Mobil: +46 (0)709 18 30 00   
E-post: peter.galli[at]truesec.se
 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur