Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

2015-10-29
Drivna nätverksexperten Fredrik Folke börjar på TrueSec
Måndagen den 5e oktober 2015 började nätverksexperten Fredrik Folke som Senior Executive Consultant i TrueSec Cyber Security Team, där han kommer att jobba med penetrationstester och IT-säkerhetsfrågor.
Närmast kommer Fredrik från Cicso där han som IT-säkerhetskonsult arbetade med installationer av nätverks- och säkerhetslösningar. I det senaste projektet ansvarade han för stora, världsomspännande nätverksmiljöer för några av bolagets största kunder.

Som nätverksexpert har Fredrik ett stort antal certifieringar som Cisco CCNA/CCNP Switching & Routing, Cisco CCNA/CCNP Security och EC-council CEH på meritlistan. Han har alltid haft ett brinnande intresse för sårbarheter i nätverk, penetrationstester och IT-säkerhet.

”Min vision är att genom penetrationstester bidra med en ökad säkerhetmedvetenhet hos våra kunder för att på sikt ge företag chansen att öka och härda sin säkerhet till en nivå som IT-Sverige bör behärska.” konstaterar Fredrik.

På TrueSec är vi oerhört glada att få välkomna en mycket driven och ödmjuk IT-säkerhetsexpert till teamet!

Fun Facts
Expert: Fredrik Folke
Titel: Senior Executive Consultant, TrueSec
Geek Strengths: Säkerhetsexpert, fokus på nätverk, bevandrad inom Ciscos produktflora
Mitt mission: ”Mitt uppdrag är att säkra upp Sverige genom att utbilda och öka medvetenheten med effektiva verktyg och metoder.”
Mail: fredrik.folke@truesec.se
Telefon: +46 70 918 30 06

 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur