Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

2013-02-25
Djupdykning - cyberattacker och aktuella cyberhot
Med flera års erfarenhet av framgångsrika attacker visar IT-säkerhetsexperterna nu upp de senaste cyberhoten live på scen. Under TechDays 2013 finns TrueSec:s experter på plats och delar med sig av de senaste verktygen, teknikerna och strategier som används av cyberbrottslingar idag.
Med flera års erfarenhet av framgångsrika cyberattacker, delar experterna med sig av insikter och samlad kunskap i hur man säkrar IT-infrastrukturen med genomarbetade säkerhetsstrategier under ett av årets största event för IT-proffs, TechDays 2013. 

TechDays 2013 är konferensen för IT-proffs och utvecklare som vill lära sig om den senaste tekniken. Under de kommande två tillfällena i Belgien och Nederländerna i början av mars är två av TrueSec:s säkerhetsexperter och mycket eftertraktade tekniska talare, Marcus Murray och Hasain Alshakarti, på plats för att demonstrera de verktyg och tekniker som används av dagens cyberbrottslingar.

Live på scen visar de upp hur kriminella tar sig in i ditt nätverk, tar sig runt antivirus och undviker IDS-lösningar etc. för att komma åt känslig data. De går igenom de främsta säkerhetsfunktionerna i Windows plattformar och hur du bör implementera dessa i din egna miljö och mycket mer!


För mer information om Marcus och Hasains sessioner, se nedan:

TechDays Belgien, 5-7 mars 2013 (sortera på Theme:Security)

 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur