Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

2015-11-11
Daniel Ulrichs, säkerhetsexpert med fokus på identitetshantering
Daniel Ulrichs är en av världens främsta specialister inom Active Directory och har en lång bakgrund inom infrastruktur. Han är en mycket uppskattad talare och utbildare och ingår i TrueSecs Cyber Security Team sedan den femte oktober 2015.
Med sitt särskilda fokus på privilegierad identitetshantering i Active Directory och säkerhetskomponenter har Daniel levererat skalbara designer, genomfört migreringar och konsolideringar av avancerade infrastrukturer i närmare tio år. Senast som konsult på Sigma.

Sedan femte oktober 2015 jobbar Daniel i TrueSecs säkerhetsteam där han hjälper kunder att förbättra och uppnå stabila, säkra plattformar att jobba på.

”Extra kul är det när jag får nya utmaningar att hugga tag i, oavsett om det är att skruva in BitLocker, skapa en ny AD-design eller uppgradera system. Jag är stolt över att ha hjälpt kunden förbättra något.” konstaterar Daniel. 

Daniel har alltid varit engagerad i säkerhetsfrågor rörande Active Directory och han är dessutom en av drivkrafterna i Sveriges Windows Security User Group.


Fun Facts
Expert: Daniel Ulrichs
Titel: Senior Executive Consultant, TrueSec
Geek Strengths: Älskar nya utmaningar och vill alltid gräva djupare. Har en lång erfarenhet av infrastruktur och kan lätt överblicka helheten.
Mitt mission: Att hjälpa kunden med förändringsarbeten, uppgraderingar och uppnå en bättre och stabilare miljö.
Telefon: +46 70 918 30 70

 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur