Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

Tjänster
Låt TrueSecs team av världsledande IT-experter hjälpa er att skapa effektiva lösningar anpassade för era specifika IT-miljöer!

Som ledande konsultbolag inom infrastruktur har vi samlat världseliten bland experter, noggrant utvalda för sin djupa kunskap och omfattande erfarenhet av att bygga lösningar kring Microsofts infrastruktur, som klienthantering, datacenter och molnlösningar. Genom konsulttjänsterna nedan, föreläsningar, workshops och hands-on-labbar, kunskapsöverför och delar vi vår kunskap med er personal, som en naturlig del av projektet. Självklart skräddarsyr vi alla uppdrag efter era önskemål, behov och tidsramar. 

Vår metodik har förädlats och utvecklats i ett mångårigt samarbete mellan Sveriges främsta IT-experter och svenska företag och myndigheter. Vår målsättning för varje projekt är alltid att skapa och bygga en lösning tillsammans med er, för att ni därefter skall ha rätt kompetens själva att hantera lösningen efteråt. 

Låt oss tillsammans ta fram en passande lösning för er! 

Kontakta oss på info@truesec.se för mer information.
 Analys och hälsocheckar


 Design och implementation


 Migrering


 Service och support


 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur