Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

Mastering Windows Networking & Remote Access [3 dagar]

Lär dig implementation och konfiguration av nätverksrelaterade komponenter i Windows-plattformen.


I en modern och flexibel Windows-miljö ställs höga krav på att nätverksinfrastrukturen skall garantera en transparent, effektiv och säker bärare av trafik mellan olika systemkomponenter.

Oavsett om systemen är placerade i den egna miljön, hos en hostingleverantör eller i molnet, vill man garantera effektiv, säker åtkomst till tjänsterna. Detta gäller även klienterna som kan befinna sig båda i och utanför det egna nätverket med krav på support och stöd från de centrala systemen i nätverket under dygnets alla timmar.

Tillsammans med Hasain Alshakarti, en av Sveriges i särklass främsta säkerhetsexperter, lär du dig att förstå principerna bakom de teknologier som erbjuds i Windows-plattformen, för att skapa den efterfrågade flexibiliteten med en bibehållen effektivitet och säkerhet.

Lär dig hantera, diskutera och välja bland olika strategier och implementationsalternativ inför kommande projekt i din IT-miljö.


Aktuella labbtillfällen:

DatumOrtPrisPlatser 
2017-12-06Stockholm20 990Beställ


 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur