Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

Mastering Active Directory [3 dagar]

Lär dig designa, driftsätta och underhålla Active Directory (AD).


Tre fullspäckade dagar i högt tempo som går in på djupet av Active Directory Domain Services (ADDS) och de tightast integrerade kringkomponenterna.

Vi går igenom vad du som IT-proffs och administratör bör tänka på vid design och implementering av AD, automatiserad installation, säkerhetsaspekter (hur du skyddar ditt AD och infrastruktur), delegering, migrering och uppgraderingar. Vi labbar med verktyg för konfiguration och felsökning av ADDS, lär oss GPO-design, DNS, Forest och domäntopologier, Trusts, FSMO-roller, Sites & Services, disaster/recovery, Backup & Restore, Kerberos, KDC, NTDS.DIT och tidshanteringen.

Teorin i varje avsnitt, mixas med instruktörens erfarenheter från verkligheten vilket ger tillgång till en realitet som inte kan läsas om i vanligt kursmaterial, TechNet eller KB-artiklar. Lär dig att hantera den lilla AD-miljön, att skala upp den till större miljöer över flera länder och hur du nyttjar AD på bästa sätt!


Aktuella labbtillfällen:

DatumOrtPrisPlatser 
2017-11-13Stockholm20 990Beställ


 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur